25 d’octubre del 2010

El Matamatxos! Crònica del 23/10/2010

* Pere, jo i Cobos
Aquest dissabte hem sortit el Cobos, el Pere, l'Uri i jo. Més o menys teníem clara la direcció que volíem prendre, però no ben bé la ruta.
Finalment hem sortit de Vilanova a les 9:10, direcció l'Arboç, Banyeres, Llorenç, la Bisbal i fins el peu del coll de Santa Cristina. Al restaurant que hi ha dalt hem parat a fer-hi un petit refrigeri.
El temps acompanyava a la pràctica del nostre esport i ens hem tret peces de roba i tot degut a la calor.
Sortint del restaurant hem decidit tirar cap a la Juncosa de Montmell i enfilar una pujada que pocs havíem fet: el Matamatxos! o també anomenat Mortirolillo. Després d'una aproximació en pujada d'uns 4 km ha vingut l'ensurt, 500 metres realment infernals!! sort que van ser només 500 perquè les meves cames semblaven les galtes d'un gripau d'aquells dels dibuixos animats que fan croac croac.
La baixada fins a Aiguaviva l’hem fet envoltats de gent que estava collint bolets, semblava realment que els regalessin.
La tornada ha estat tot fent un descens per les Ventoses i a Sant Jaume dels Domenys hem girat direcció Vilafranca per acompanyar un tros al Cobos que tornava cap a casa. Abans d'arribar a la Múnia l'hem deixat per anar direcció Torrelletes, el pantà i cap a casa.

Ha estat una bona sortida, el Cobos feia un mes que no sortia, com sempre va estar al davant, però l’autèntic matamatxos aquest cop va ser l'Uri que fent l’hàmster a casa i anant a treballar en bici s'ha posat com un pit bull asesino i ara a part de les pujades, al pla jo ja no l'hi ensumo els pets!



* el pit bull asesino
Total Km etapa: 86
Perfil:

2 comentaris:

  1. Mamooons, tinc mono de biciiiiiii!!!!!!!

    Renoi amb el Pit bull! D'aquí a professional, jejeje

    ResponElimina