10 de gener del 2011

A estirar les cames pel Penedès

El passat dissabte dia 8 de gener, 3 intrèpids biciclistes del Gespeta van vèncer la mandra per començar a cremar tot el menjar, i el beure, que les seves panxes havien acumulat durant el nadal. Així doncs, el Roger, el Pitu i el super trainer Otero (que per cert es va adormir), van aprofitar el bon dia que va fer per anar a fer un tomb per les 3 comarques del territori més proper: Garraf, Baix Penedès i Alt Penedès.

Desprès d'un petit ensurt quan encara estàvem a Vilanova (em vaig menjar un cotxe per darrere), vam enfilar cap a Calafell. Desprès d'un inici guiat per un servidor, el Roger i jo vam cedir tota la iniciativa al Trainer Otero, que ens va portar des de Calafell a Llorenç del Penedès en un sol, únic i trist relleu. Des d'allà, vam enfilar cap a l'Arboç, al Pantano i cap a casa (guiats novament per a en bo d'en Otero).

En conclusió, 50 quilòmetres de pla amb una mitja de 28Km/h. No està malament per començar l'any. Ara a veure si continuem fent pla i sudem de De Pendents Days durant unes setmanes, el meu cos ho agrairà.

Salut i gespeta.

PD: no poso el perfil perquè seria una mica tristot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada