21 de març del 2011

Terres de vi i cava


Amics de la gespeta i el pa de motllo,

4 dels nostres valents ciclistes van anar aquest diumenge 20 de març a la marxa cicloturista Terres de vi i cava: Uri, Otero, Roger i Buti.

Més de 600 ciclistes van agrupar-se per sortir de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès. Tothom estava bastant emocionat degut a que aquesta és la primera prova del calendari cicloturista.
La marxa va ser molt maca, interessant i entretinguda. El ritme que des del principi es va imposar va ser altet, pel meu gust. Al km 50 vam pujar a les Ventoses amb un bon ritme i no haviem alçat els ulls que ja erem pujant el coll de la Torreta (uns 12 km bastant suaus sortint de Santes Creus). Durant l'ascens a la Llacuna ja es començaven a notar els 100 kms i les ràmpes van començar a fer mal a les cametes!

Finalment un desajust entre la organització i Protecció Civil va provocar un desgavell bastant important, al meu entendre, que va deslluïr el bo de la marxa. Això va provocar desviament i abandonament de ciclistes foranis a la ma de Déu. Alguns d'ells estaven molt enfadats i amb raó.

Per això no vull comentar dades oficials de la marxa, perquè hi va haver més dels 2 recorreguts possibles i aquestes, més enllà de la meitat de participants, són irreals.
Si voleu ho consulteu vosaltres mateixos:


Personalment estic content del ritme del nostre grupet que vam fer una mitja de 26,7 km/h (segons els nostres aparells) i un temps total de 5 hores i 10 minuts (aprox).

1 comentari: