10 d’abril del 2012

SALVEM L'ESCOLA PASÍFAE



RUTA DE LES RETALLADES 2012

“La Ruta de les retallades” neix de la necessitat de fer visible totes i cadascuna de les escoles que el Govern de la Generalitat tanca aquest curs o tancarà en cursos propers, visitant durant quatre jornades totes les escoles que es veuran afectades per aquestes mesures. Les jornades es repartiran durant quatre caps de setmana, tres del mes d’abril, el 14, 21 i 28 d’abril, i el primer cap de setmana de maig, el dissabte 5 de maig . La marxa s’iniciarà des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a Via Augusta fins l’Escola Pasífae (Vilanova i la Geltrú) i passant per Moja

i el Vendrell.

Aquesta marxa cicloturista per etapes té la convicció que al llarg dels quasi 400 quilòmetres de recorregut es podrà reflexionar, imaginar o pensar en el teixit educatiu d’aquest país i com un crisi econòmica fa retallar la inversió de futur que és l’educació en favor de les élits econòmiques de país.

Per això emplacem a totes aquelles persones que vulguin participar de qualsevol manera, ja sigui pedalant, fent de cotxe de control, d’avituallament, arribada i sortida... que no es quedin a casa mandrejant sinó que estiguin atents als canals habituals de comunicació per tal de participar en el projecte.


Fins llavors, educació, salut i pedals!!!!


1-Can Periquet

Palau-Solità i Plegamans

2-EsparragueraII

Esparraguera

3-Nicolás Longaron

Mollet del Vallès

4-La Muñeira

Badia del Vallès

5-Els Pins

Moja

6-La Pasífae

Vilanova i la Geltrú

7-Els Còdols

El Vendrell

8-Reus XXI

Reus

9-Abril

La Canonja-Tarragona

10-Olga Xirinacs

Tarragona



+INFO:

lluitemperlapasifae@gmail.com

http://lluitemperlapasifae.blogspot.com.es/

Facebook: Salvem l’Escola Pasifae

#rutaretallades

1 comentari:

  1. Compteu amb tot el meu suport per les etapes i el que faci falta!!
    Ànims!!

    ResponElimina