19 d’octubre del 2010

LA MEVA DECLARACIÓ D'INTENCIONS

Fa uns quants anys, tants com pràcticament la meitat de la meva vida, concretament 15, vaig pujar amb bicicleta el Tourmalet. Prèviament ja havia pujat l'Aubisque i posteriorment encara vaig pujar ports relativament importants com la Collada de Tosses. Però a partir d'aleshores, aproximadament als 18 anys, tot va anar de baixada. De tanta baixada que de fer tres entrenaments de futbol de 3 hores cadascun, jugar un partit de 90 minuts i sortir un parell de dies amb bicicleta per setmana, vaig acabar no fent res i passant més de 10 anys de vida sedentària. Molt trist.

Amb la primavera d'aquest any vaig decidir tornar a fer esport regularment. Ho vaig fer en part per necessitat, pensava que m'havia d'aprimar, i en part perquè a una persona que li apassiona l'esport sempre li queda el "cuquet" de proposar-se reptes. Així que vaig decidir anar-me proposant reptes que m'agradaria assolir d'una manera progressiva i sense cap mena d'obsessió.

Des d'aleshores em ballava el cap fer un blog en el qual explicar aquestes intencions i els meus progressos. Finalment, amb la iniciativa del Pau vaig veure que potser aquesta era una plataforma en la qual jo podria publicar els meus compromisos i il·lusions i explicar-ne el grau d'assoliment. M'agrada el Gespeta i Pa de Motllu perquè em sembla que tracta d'això, de reptes i d'il·lusions absolutament lliures, individuals i que no condueixen a la frustració, ans al contrari, a la perseverança en el fet que algun dia les il·lusions s'assoleixen.

Companys, no m'agradaria que penséssiu que sóc un sonat. No penseu que dono una importància i contingut ideològic al club, tant sols m'engresca la manera que teniu de fer esport i penso que és aquesta, amb un afegitor, assolir els objectius acompanyat sempre és més divertit i, també, més senzill.

Així que, com que per ara ningú no ha dit que no es poden fer aquestes parrafades jo la faig i llestos. I aquí us deixo les meves il·lusions esportives dels propers anys:

1. Pujar de nou el Tourmalet amb bicicleta.
2. Fer una marxa cicloturista d'aquestes a les que us apunteu vosaltres que de turisme se'n fa poc.
3. Pujar el Mortirolo amb bicicleta.
4. Pujar el Paso di Gavia amb bicicleta.
5. Fer una ruta coast to coast pels Pirineus amb bicicleta.
6. Fer una ruta pels Alps amb bicicleta.
7. Fer una Triatló curta.
8. Pujar a Montserrat corrent.
9. Còrrer una mitja marató.

Aquí ho deixo. No és poca cosa. Ja aniré informant dels meus progressos.

Arcadi

3 comentaris:

  1. No és poc mon amic!!!
    després de 10 anys sense fer esport crec que t'hauries de plantejar fer una mítica cicloturista amb "carritu" i en Magí i en Bernat darrere.
    Ànims, espero que ho aconsegueixis!!

    ResponElimina
  2. Jejeje, m'agrada que facis parrafades. Ja no em sento tan sol!

    Respecte als teus objectius, m'apunto a tots els que són amb bicicleta i potser al de la triatló (em fa una mica de gràcia, tot i que potser m'ofego a la primera prova). Faltarà veure d'on treuràs el temps!

    Ara, no pensis que em podràs seguir a les pujades. Això ja no passarà! ;)

    ResponElimina
  3. Sóc conscient que sóc agosarat i que em costarà anys i panys, però ho intentaré.

    Pau, amb lo de la triatló jo ja vaig anar a entrenar a la platja, i quasi ja no ho explico.

    I respecte a les pujades... no t'aturis gaire que ja et veig el culet!
    Siau

    ResponElimina