18 d’abril del 2012

Etapa 2: RUTA DE LES RETALLADES


Etapa 2: Vilanova i la Geltrú (Escola Pasífae) - Esparraguera (Escola Esparrguera II) - Montserrat

La segona etapa de la Ruta de les retallades ens portarà a la magnífica ciutat d'Esparraguera on visitarem els companys de l'Escola Esparreguera II, per posteriorment pujar fins al Monestir de Montserrat.
Ens concentrarem davant de l'Escola Pasífae a les 8:15 de matí, per marxar a les 8:30 en direcció a Esparraguera, on esperem arribar cap allà a les 11:00h - 11:30h del matí a l'Escola Esparraguera II, on farem els actes protocol·laris de rigor.























Un cop realitzats els aquests actes, els ciclistes més intrèpids es dirigiran a una de les muntanyes més conegudes del nostre país, la muntanya de Montserrat, on amb els ànims de tota la comunitat educativa inentaràn pujar per la temuda carretera fins al Monestir, on la resta de col·laboradors esperaran l'arribada dels companys ciclistes cap allà a la 13:30h.










IMPORTANT: Tota la ruta es podrà seguir en directe al Facebook (Salvem la Pasífae) i al Twitter (@sospasifae), on rebreu noticies de la posició de la ruta i de les previsions d'arribada, ja que els horaris són orientatius.
Els ciclistes i/o acompanyants que prefereixin sumar-se a la ruta en el tram final es quedarà a l'Escola de Esparraguera II cap allà a les 11:00h - 11:30h.
Estem en conversacions amb la comunitat educativa d'Esparraguera per concretar els actes protocol·laris.

Fins llavors educació, salut i pedals!!!!

Per qualsevol consulta:

lluitemperlapasifae@gmail.com

@sospasifae



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada