31 d’octubre del 2010

Si caus en bicicleta, l'asfalt està molt dur!!! Perdoneu però algú ho havia de dir!!!!!!! Crònica 30/10/10

Ahir dissabte vam sortir amb l'intenció de fer la ruta Vng, Font- Rubí, Vng.
Amb moltes ganes a les 09:15 de matí sortíem amb ganes el Jordi, el Pere, en Cobos, el Pitu, el Baig i jo. Tantes ganes que abans d'arribar a St. Pere de Ribes vem comprovar que l'asfalt, si caus, és molt dur....
El company Otero va patir una relliscada entrant a la població veïna, conseqüències dit inflat, llimadetes a la pell, mallot Bike esgarrinxat i Goka amb palanques de fre rascades, desprès de recuperar-se del "susto" reprenem la marxa.
Arribant al peu de les colines, ja em vaig quedar despenjat, a causa d’un mal esmorzar i...., així que, fent via vem arribar a dalt del coll amb ganes i sense parar. Vem continuar la marxa que no deturaríem fins al Pla del Penedès, ja que hi havia components del grup que deien que ja havien fet la gana i que podíem parar. Al Pla, vàrem tenir temps de menjar, beure i riure de la segona caiguda de la jornada, la del Pitu sortint del bar!!!



Entre riure’s reprenem la marxa cap a la pujada del dia, direcció Font-Rubí..... desprès d’uns nou quilòmetres amb una pujada moderada i agradable. Vem arribar en dos grupets a dalt on, amb precaució vem agafar la carretera amb direcció St. Martí Sarroca, un cop allà ens vem desviar direcció la Bleda on el Cobos va fer via cap a casa seva....

Els altres cinc components del grup, desprès de pixadeta inclosa, agafarem la carretera de la Múnia, on hi va haver algun despenjat que un altre, a causa dels quilòmetres acumulats.
Finalment, i per acabar la jornada, vem agafar la conegudíssima carretra del “pantanu”, on cadascú va agafar el ritme que va poder i ja no ens reuniríem tots junts fins a la rotonda de la cooperativa de Vilanova.
Allà la vam fer petar una mica i ens vem despedir i emplaçar, amb ganes de repetir, la setmana vinent!!

Salut i Gespeta i pa de Motllu!!

7 comentaris:

  1. Molt gran la cara del Pere en la simulació de la caiguda!

    El despenjat després de que el Cobos pirés, era jo, i no només degut als km acumulats, sinó també al ritme infernal que va posar el pitbull asesino en el seu relleu! :)

    ResponElimina
  2. A la crònica hi falta un detall molt important de l'etapa. Mentre esmorzàvem en aquesta magnífica taula que es veu a la imatge, un "indeseable", venint pel darrera amb traïdoria i "alevosia", va col·locar un paquet de Ducados arrugat a dintre el mallot del Pere tot afegint: "està buit". Aquest darrer comentari el va dir amb veu de borratxo de poble del Penedès. Per sort seva, ningú va tenir ganes de discutir amb un pobre degenerat, estúpid i desgraciat autòcton d'aquest poble tan.......raru anomenat El Pla del Penedès.

    En fi, només volia treure ferro a la meva caiguda.

    Salut i gespeta.

    ResponElimina
  3. jajajajajajajaja

    he de reconèixer que quan vas caure sortint del bar i vaig veure que uns "transeuntes" t'ajudaven a aixecar com si fossis una vella de 80 anys que havia caigut, no podia parar de riure!!!!!!!!!!

    Va ser molt gran!!

    ResponElimina
  4. Els encostipats també son una merda! perdoneu però algú també ho havia de dir

    ResponElimina
  5. m'enceto amb aquest comentari
    pitu quina regalada gratuïta!!!! asac!!!!
    pobre tiu, q ser de un poble petit, potser no sempre es pot triar néixer i créixer en una ciutat tan bonica com Vilanova. jejejeje

    re tinc una ma que sembla de obès mòrbida. inflada com la de un "gordu"
    buenu ens veiem pronte, i recordeu, que el dia que dalt la bici es pateix, aquell dia creixes com a ciclista.

    perdoneu però algú ho avia de dir

    ResponElimina
  6. sisi, el Pitu es va quedar a gust! :)

    Uter, t'has fet mirar la mà per un metge? o confies que es curi sola?

    I què tal les cremadetes? A mi el Silvederma em va anar de perles a la cremada on no se m'hi feia crosta ni a petades. L'altre es va curar sola.

    ResponElimina
  7. gracies doctor baig!!
    re suposo q estic be, la ma crec q sera cosa d'un mes de fer bondat!!!!

    ResponElimina