9 de desembre del 2010

A posar un ciri a la Moreneta

Durant el Pont de desembre no he pogut participar de les rutes del Gespeta, però he agafat la bicicleta per no restar aturat. Com que el meu pont ha estat a la falda de Montserrat he aprofitat per fer dues sortidetes:

1. El dissabte, amb un fred que pelava, vam començar a fer vies verdes amb l'Anna. Concretament vam fer un tram de la Sèquia del Bages, ruta que vaig treure del Vies Verdes Project del blocaire biciclista Carles Soler. No m'extendré més que corro el risc que el webmaster em veti.

2. I el dilluns vaig agafar la bici i vaig pujar a Montserrat. Volia fer una ruta més llarga però com que em va venir a rebre la família al Santuari no ho vaig fer i vaig gaudir molt més del seu escalf i suport. Al final 35kms, quasi 9 dels quals són de pujada a Montserrat des de Monistrol. No vaig pujar a un ritme gaire àgil però tenint en compte els meus dubtes d'arribar vaig quedar satisfet. Una horeta de pujada encara no (57 minuts). Estic satisfet.

Sé que Montserrat a seques no es mereix un perfil però com que és el més dur que he fet des que he recuperat la bici el poso. Mira, em ve de gust.


2 comentaris:

  1. El més maco de tot és la conciliació de la vida familiar amb la bicicleta.
    felicitats biciclista!

    ResponElimina
  2. jajajaja, posa el que vulguis! només em mofava una micona de les vies verdes! Ara, jo no faré un perfil d'una via verda! ;-)

    Respecte al perfil de Montserrat, clar que sí!

    En breu inaugurarem un nou apartat d'altimetries amb els perfils dels ports que hàgim pujat. De moment ja tenim Bracons i Montserrat!

    ResponElimina