19 de maig del 2011

Tot depén del punt de vista i de l'estat de forma

* L'Esteve, jo i el Buti
Amb el títol que he posat penso que puc explicar la discrepància conceptual que vaig tenir amb els meus companys i la meva companya de ruta de diumenge passat. Eren el Buti, la Mireia i l'Esteve. No cal dir que l'única visió que vaig tenir d'ells, va ser la del seu cul.

M'explicaré. Vam sortir de les Casernes dient que anàvem a fer la Clàssica de Pontons. Coneixent el meu estat de forma vaig pensar que aniria fins a les Ventoses i, en funció de com arribés a dalt giraria cua i els deixaria fer la clàssica sense pesos pesats que els frenessin per darrera.

* En Buti
A les Ventoses (fins al peu l'Esteve ja m'havia fet una mica de gregari marcant-me un ritme adequat per a mi) un amble senyor de 71 anys (al qual em pensava que matxacaria però que va resultar estar més fort que jo), que anava amb bicicleta de muntanya, em va portar a un ritme força bo fins a dalt de tot i vaig coronar força millor que no ho havia fet unes setmanes abans amb el Pau.

I és en aquest punt que arriba la primera discrepància conceptual. Jo m'estava plantejant si seguir o no i el Buti i l'Esteve va i deixen anar alló de va Arcadi, que fins a Pontons és un "falso llano" i després és tot baixada. Per qui, com ells, no fa ni una setmana que han fet 180kms un falso llano és un falso llano, però per a mi ara sé que un falso llano és una pujada!!! Ara ja no m'entabanareu amb aquest concepte!

* L'Esteve
Bé, arrossegant-me vaig arribar a Pontons i després a Vilafranca. Arrossegant-me encara més vaig aconseguir pujar Canyelles per la C-15 i finalment vaig arribar a Vilanova i completar la meva primera Clàssica de Pontons. És en aquest punt que arribem a la segona discrepància conceptual, ja que ells als 86 kms fets els van catalogar com a "tomet". Òbviament, per a mi va ser un "Senyor Tomb" que no feia des que tenia 16 anyets (fa mitja vida).

Malgrat aquestes discrepàncies, estic content que m'engalipéssiu de la manera que ho vau fer a les Ventoses. Finalment he fet la Clàssica de Pontons!!


* Buti i Esteve, dalt de les Ventoses

7 comentaris:

  1. Mireia, penja alguna foto de les que vas fer. Per un dia que faig quelcom remarcable amb la bici em fa il·lusió! jeje

    ResponElimina
  2. Enhorabona per l'etapa Arcadi.

    Només he fet un cop aquesta etapa i el falso llano se'm va fer molt pesat. Però que maco que és el concepte "falso llano"!

    ResponElimina
  3. He rigut molt llegint el teu relat, però ho has enmarcat com si fos una tragèdia grega! i encara vas arribar molt sencer. el proxim dia prova d'inflar les rodes de la bici i ja veuras com corres més!!!!

    ResponElimina
  4. Bè Arcadi!!!

    L'equip Corominas-Baig comença a agafar forma. D'aquí poc aquests "llebres" seran qui patiran la tragèdia grega, no ens veuran ni el cul.

    I espera si jo i el Pau deixem de fumar... serà apocalíptic

    ResponElimina
  5. jaja. Tot i ser un "falso llano" vas aguantar força b Arcadi!!
    Les fotos de l'altre dia ja les vaig enviar al Buti.., ara dependrà d'ell!!
    Jo el cap de setmana vinent no fallaré a la trobada, gespetes!

    ResponElimina