21 de novembre del 2010

La pluja frustra el biciclista

Entre les 8 i les 9 del matí de dissabte va fer sol a Vilanova. La convocatòria havia patit ja una davallada per les previsions de pluja dels dies abans. Finalment 5 valents (En Pau, l'Otero, en Roger, el Buti i jo -l'Arcadi-) vam sortir de Vilanova amb la intenció de fer el que el Buti anomena la clàssica de Pontons (Pantà-Ventoses-Pla de Manlleu-Pontons- St. Martí Sarroca-Pantà-Vilanova).

Vam sortir amb uns vint minutets de retard degut a què el Buti va fer salat. I quan èrem entre Castellet i l'Arboç les primeres gotes ens varen presagiar un dia poc lluït en quilòmetres. Vam seguir fins a l'Arboç per veure si aguantava, però un cop allí ja vam decidir prendre'ns-ho amb calma, fer un cafetonet i deixar que la roba s'aixugués.

Dit i fet i a l'Arbocenc que entrem. Un cafetonet amun, un entrepà avall i l'extracurt de l'Otero que va ser normal per descuit de la cambrera. Vam fer-la petar.
* Sortint de l'Arbocenc

Finalment va amainar una micona i la decisió era girar cua. Cap a Vilanova falta gent i amb la carretera mullda (un perill tal com està el club amb número de caigudes).

De l'anada el més destacat va ser que a la rampa del càmping jo ja veia el cul de tots els altres des de la llunyania (imagineu al pantà). De la tornada que jo i el Pau vam perdre el contacte amb els altres tres només sortir. Els dos hem tastat asfalt i anàvem acollonits... frenàvem només sortir d'una curva i veure'n una altra.

Finalment, vam arribar a Vilanova sense lamentar cap accident però la pluja ens va frustrar. Varen sortir un còmput de 33 kms.

Això si, ni la pluja ni el fred impediran que el Gespeta i Pa de motllu hi torni la setmana vinent

Bona setmana!

7 comentaris:

  1. Aquesta sortida s'ha de reservar per la setmana següent! jo l'hi dic clàssica perquè l'he feta molts cops i m'encanta, també perquè puja a les ventoses i hem diverteix pujar-hi amb colla.
    Arcadi, per cert, t'has deixat de comentar el full carbon de la cambrera!

    ResponElimina
  2. Sisi, sense cap mena de dubte, el millor de l'etapa, la cambrera de l'Arbocenc!!

    ResponElimina
  3. A veure... no vaig escriure res de la cambrera de l'Arbocenc perquè no sabia com fer-ho perquè sonés sense faltar!!!!
    Opino que és millor comprovar-ho in situ.
    Deixaré la direcció:Rambla Gener/cantonada amb Carrer Hospital.

    ResponElimina
  4. Per cert Buti, no m'has passat fotografies per amanir una micona la crònica!

    ResponElimina
  5. He passat una foto al Baig...ell il·lustrarà la teva prosa!

    ResponElimina
  6. A veure, un dia que surto amb a bicicleta i no ho il·lustreu. Pau, penja ja la foto!!!!

    ResponElimina
  7. Ja he penjat l'única foto que em va passar el Buti. Impacients! Que les coses a palacio, van despacio xD

    ResponElimina