5 de desembre del 2010

Lluitant contra el fred - Crònica 4/12/10

Ahir, dissabte, cinc valents del club vam decidir lluitar contra el fred i fer una petita etapa per moure les cames. L'Otero, el Buti, l'Uri, el Pitu i un servidor, vam anar fins les Ventoses, passant pel Pantà, i vam tornar pel mateix lloc. Potser l'etapa no es mereix un perfil, però volia estrenar el GPS del mòbil nou :)

No vam sortir fins tres quarts d'onze, ja que l'Otero venia des de Barcelona (amb bici no) i els altres tampoc vam ser gaire puntuals. Això va propiciar escurçar dràsticament l'etapa i deixar la clàssica de Pontons per una altra ocasió. I menys mal, perquè de seguida vaig veure que les dues setmanes parat m'havien fet molt de mal.

* Uri, Otero, Buti i Pitu a dalt les Ventoses
Vam arribar al peu de les Ventoses tots junts, sense res especial per comentar. Durant la pujada, de seguida em vaig quedar relegat a la última posició i vaig anar pujant al meu ritme (que decreixia a cada km). El Pitu va seguir un parell de quilòmetres el ritme dels tres Quebrantats, però també va acabar cedint.

Un cop a dalt, una barreta per recuperar forces, quatre fotos i tots ben tapats per afrontar la baixada. Em vaig despenjar una mica, ja que encara no he recuperat del tot la confiança i freno massa a les corbes, per por de tornar a tastar l'asfalt. Sóc un poruc! :)

* Buti, preparant-se per combatre el fred!
Tornant vam fer una petita parada a l'Arboç a fer un refrigeri, principalment perquè el Pitu i l'Uri volien veure la mossa de l'Arbocenc! L'Otero va estar a punt de fer-li una foto per penjar-la al blog, però al final no es va decidir.

Després d'una coca-cola i un pitillu, vam fer camí cap a casa.

Dimarts, aprofitant que la majoria fem pont, volem tornar-hi. Segurament cap a Tarragona i tornar.

Mentrestant, amunt Gespetes!!

3 comentaris:

  1. Tens tota la raó, dues setmanes parats fan mal, però cada cop ens estem tornant més exigents!
    La mija de la pujada no va ser pas baixa.
    M'agrada el logo!

    ResponElimina
  2. Pau, llàstima que no surtis a les fotos. No has pogut lluir les sabates noves, les fundes amb calefacció i els guants amb sauna que t'han costat 200 napus!!!!
    Sobretot a la propera penseu en què el Pau pugui lluir!

    Per cert, a mi també m'agrada el logo.

    ResponElimina
  3. Buti, la mitja de la meva pujada ja et dic ara que va ser inferior a l'altre cop!

    Arcadi, també volia estrenar la càmera del mòbil nou i per això no surto a les fotos! :)

    Respecte al logo, no m'acaba de convèncer. Sobretot les lletres. Patirà petites modificacions, sobretot de color.

    A més a més, després de parlar amb el "dissenyador" de la feina ja tinc en ment un altre logo pel maillot. No tindrà forma d'escut, sinó que serà més similar al dels equips ciclistes (rectangular). Un pa de motlle gegant de fons, amb una roda, gespa prominent i les lletres més grosses. Estigueu atents!

    Com m'emmerdo! Quantes coses que vull fer! Per cert ja heu vist el canal de YouTube? Gespeta x un Tub! També he de retocar el logo perquè no vaig aconseguir eliminar la lletra E decentment.

    ResponElimina