1 de març del 2011

A treballar amb bicicleta

Us deixo el post que he penjat en el meu bloc de nova creació en la línia iniciada pel Buti i l'Oriol de penjar fotos en els respectius llocs de treball:

Anar a treballar amb bicicleta pot ser un hàbit absolutament quotidià. En el meu cas ho seria si treballès a Vilanova i la Geltrú, que és on visc. El fet és que no treballo a Vilanova, si no a l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, un poble de 1000 habitants de la comarca de l'Alt Penedès ubicat a l'est de Vilafranca del Penedès.

Ja a la primavera passada vaig començar l'hàbit d'anar a treballar amb bicicleta fent la ruta Vilanova-Sant Pere de Ribes-Les Colines-Sant Pere Molanta-Sant Cugat Sesgarrigues (uns 23 kms i mig). I per tornar la ruta a la inversa.

Aprofito que a l'Ajuntament hi ha una dutxa i em puc permetre anar a treballar i tornar a casa amb bicicleta. Fer-ho em permet recordar anar a l'escola o a l'insti amb bicicleta i gaudir de l'esport que em té absorbit actualment. És, també, una magnífica manera d'aprofitar un viatge per posar-te en forma.

Per il·lustrar-ho m'afegeixo a la moda dels components del Club Gespeta i Pa de Motllo de fotografiar les bicicletes en els respectius llocs de treball.

Salut, bicicleta i Gespeta!!!!

4 comentaris:

  1. M'encanta aquesta barreja del més quotidià amb el més especial!! et fa sentir diferent el dia a dia.
    Per cert, algunes mirades dels companys/companyes de feina no tenen preu quan et veuen sortir tot equipat!

    ResponElimina
  2. Si la veritat és que quan et veuen tot disfressat no saben on mirar!!!!

    ResponElimina
  3. M'encanta el ressonar de les sabates de la bici amb el terra de la feina. La sonoritat és excel·lent... tothom et sent, tothom et busca i després... després tenen una desil·lusió: "coi, és l'Arcadi que ha vingut amb bicicleta!".

    ResponElimina