21 de maig del 2011

Matamatxos superat! Crònica 21/5/2011

Avui el Club Gespeta i Pa de Motllo ha fet una nova sortida. Hem arrancat a les 9h de les Casernes, el Buti, l'Otero i el seu cunyat Xavi, el Thomas, l'Arcadi i un servidor. Pel Xavi i el Thomas era el seu debut amb els gespetes.

Feia temps que tenia ganes d'enfrontar-me amb la temuda paret del Matamatxos o Mortirolillo del Penedès, així que els he convençut d'anar a fer el tomb pel Baix Penedès, pujant el Matamatxos i tornant per les Ventoses.

* Thomas, Otero, Buti, Alex i Xavi
Just abans d'arribar al Pantà, hem atrapat l'Alex Montañés i el Ricard Perona, que s'estan preparant per córrer la Quebrantahuesos. Anaven a fer la Clàssica de Pontons, però han decidit ajuntar-se amb nosaltres. Així que hem acabat sent una magnífica grupeta de vuit biciclistes.

Hem anat fent camí pel Baix Penedès fins arribar al Coll de Santa Cristina. Allà, el Buti i el Thomas han demostrat ser uns grans escaladors. A dalt hem fet una petita parada (potser massa llarga, perquè després ha costat arrencar) i ens hem encaminat cap al Montmell.
* L'Arcadi i jo al Mirador del Penedès

Finalment hem arribat al Matamatxos i déu n'hi do! La senyal que marca el 17% no enganya! He de reconèixer que m'ho esperava més lleu. La paret de 500 metres, m'ha semblat que tenia 2 Km. Òbviament he hagut de fer unes bones esses per aconseguir no posar peu a terra. La cabra Buti, ha demostrat ser el comptador del dia. A dalt, unes barrites, quatre fotos i avall que fa baixada.

A baix de les Ventoses, enlloc d'anar cap a Sant Marçal i tornar per Torrelletes, com van fer els gespetes en una altra ocasió, hem enfilat el Pantà i cap a casa.

* El Ricard arribant a dalt del Matamatxos








Ja a Vilanova, alguns hem anat a fer unes braves a un bar que ens ha ensenyat el Xavi, a la Plaça Cap de Creu. Molt recomanable!


Salut, pedals i gespeta per un tub!




* Més fotos de l'etapa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada