25 d’abril del 2012

Etapa 3: Ruta de les Retallades -Vng- Reus-Tarragona










La tercera etapa de la Ruta de les retallades ens portarà cap el camp de Tarragona, on visitarem les Escoles de Reus 21, a Reus, l'Escola Abril, a la Canonja i l'Escola Olga Xirinacs a Tarragona.


Aquesta setmana ens concentrarem a l'Escola Pasífae a les 8:00h. de matí per marxar en direcció a el primer desnivell important de la jornada el port de Sta, Cristina, on un cop superat ens dirigirem cap a a Nul·les, on posarem direcció cap a Reus, i cap allà les 11:00h.-11:30h. esperem arribar a l'Escola Reusa 21. Després farem cap a la Canonja on ens esperen els companys de l'Escola Abril ( ens han dit que ens farien una rebuda especial!!!) i des d'allà farem cap a la capital del Tarragonès on serem igualment ben rebuts pels amics de l'escola Olga Xirinacs (a les 13:30h.)



 IMPORTANT: Tota la ruta es podrà seguir en directe al Facebook (Salvem la Pasífae) i al Twitter (@sospasifae), on rebreu noticies de la posició de la ruta i de les previsions d'arribada, ja que els horaris són orientatius.
Els ciclistes i/o acompanyants que prefereixin sumar-se a la ruta en el tram final es quedarà a l'Escola de Reus 21 allà a les 11:00h - 11:30h.


Fins llavors educació, salut i pedals!!!!

Per qualsevol consulta:

lluitemperlapasifae@gmail.com

@sospasifae


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada