2 de maig del 2012

Etapa FINAL: #Rutaretallades

La quarta i última etapa de la ruta de les retallades ens durà cap al Vallès. Allà visitarem les escoles La Muñeira (Badia del Vallès), Nicolàs Longarón (Mollet del Vallès) i Can Periquet (Palau-Solità i Plegamans). També visitarem el Departament d'Ensenyament a Via Augusta, l'escola Agnès de Sitges i acabarem a la nostra magnífica escola LA PASÍFAE!!!



Aquesta setmana el dispositiu serà un xic diferent ja que ens trobarem a les 8:30h. a la porta del Pasífae, però amb les bicicletes carregades al cotxe, per marxar tots junts cap a l'Escola la Muñeira Badia del Vallès). Un cop allà descarregarem les bicicletes dels cotxes, cap allà les 9:30h., i després de fer-nos la fotografia de rigor, iniciarem la ruta que ens durà primer a l'Escola Nicolás Longarón (10:30h.), i posteriorment anirem cap a les cola Can Periquet on esperem arribar per allà a les 11:15h i segons les nostres informacions la caravana de la #rutaretallades serà rebuda amb tots els honors!! Després tota la comitiva anirà cap a la seu del Departament d'Ensenyament (es veu que si es venguessin tot el que tenen a l'entrada, incloeu-hi el Miró, es podria construir una escola!!! això s'ha de veure!!!) on ens farem la fotografia de record de la #rutaretallades.
I finalment els intrèpids ciclistes baixaran al poble de Sitges, per veure una escola que si que té futur l'Agnès de Sitges i des d'allà en comitiva es dirigirant a l'arribada final de la #rutaretallades, on va començar tot i on acabarà a les 13:30h-14:00h, a l'Escola Pasífae!!!



 IMPORTANT: Tota la ruta es podrà seguir en directe al Facebook (Salvem la Pasífae) i al Twitter (@sospasifae), on rebreu noticies de la posició exacta de la ruta i de les previsions d'arribada, ja que els horaris són orientatius. Fins llavors educació, salut i pedals!!!! Per qualsevol consulta: lluitemperlapasifae@gmail.com @sospasifae

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada