16 de maig del 2012

i la Remences va regar la gespeta!

Hola amics i amigues!
El passat diumenge 13 de maig es va celebrar a Sant Esteve d'en Bas la XV edició de la Marxa Cicloturista Terra de Remences que s'ha consagrat com una de les proves de més èxit de participació a l'Estat Espanyol.











En total 3.000 ciclistes van sortir des del poble de la garrotxa, entre ells i elles 7 gespetes! El Pitu, l'Arcadi, el Merk, el Pau i el Roger Baig, l'Uri i jo mateix.


La novetat d'aquest any va ser la sortida. Aquesta es va dividir en dos grups, el primer grup format per tots aquells i aquelles ciclistes participants a la marxa de 172 km i el segon per la ruta de 95 km. La veritat es que l'entrada a la ciutat d'Olot va ser molt més ordenada que a l'edició anterior. Molt millor.
Cal posar de manifest també, un any més, l'excel·lent organització. No hi havia cap corba, banda rugosa, o perill sense senyalitzar. També lloar el desplegament i la gran tasca de voluntariat! sense ells seria impossible fer una marxa igual. Gràcies.


Pel que fa a la participació i recorregut dels "gespetes", aquesta va ser força eclèctica. Per una banda l'sprinter Merk es va desmarcar des d'un bon començament, el vaig seguir els primers 92 km (mitja de 31,5km/h), però aquest va imposar un ritme massa dur a Bracons i "se fue". La resta va arribar a bon ritme al peu d'aquest port.
A dalt del coll el Pau i l'Arcadi van decidir fer mitja volta i tornar cap a Sant Esteve d'en Bas, realitzant així el recorregut curt, però amb ascens al coll de Bracons. Tots els altres varem seguir endavant i completant la marxa llarga amb els següents temps:


Pau - 5:31:18
Arcadi - 5:31:29
Merk - 6:11:11
Uri - 6:50:56
Buti - 6:50:59
Pitu - 6:51:07
Roger - 8:13:03






Tot sigui dit que jo vaig anar sol fins a falta de 10 km, allà vaig ser rescatat pel Pitu i l'Uri que van conduir-me fins a l'arribada. Vaig pagar molt car el poc descans del dia anterior i el ritme frenètic de la sortida. El final d'etapa va ser passat per aigua un bon ruixat i una intensa boira va que l'etapa fos una mica més èpica!
Estic content d'haver participat un any més d'aquesta marxa i espero tornar-ho a fer en properes ocasions!
Qui vulgui escriure les sensacions i experiències viscudes aquell dia està convidat a fer-ho!!
Salut i biciclisme!

2 comentaris:

  1. La meva sensació va ser de molta mullena! Em va enganxar la pluja a mig baixar de Bracons i ja no em va deixar fins quasi arribant a Can Tonigrós. Èpic...molt èpic!!

    ResponElimina
  2. Gran dia de pedals i bones sensacions dalt de la bici. Baixar en més d'una hora el registre de l'any passat et fa sentir molt orgullós de tu mateix.

    ResponElimina