23 de febrer del 2011

I tornem a començar...

Fa un parell de mesos que ningú ha escrit res al blog. El mailing del club està inactiu. Les sortides han estat més aviat esporàdiques que no pas regulars.
Tot i això vull fer-vos saber que segueixo anant en bici! ara amb menys companyia, però espero que aquesta situació canvii el més aviat possible.
(foto) podeu veure que els divendres torno de la feina, des de Barcelona, amb la meva estimada bici, molts cops ho faig amb l'Uri que treballa a l'Hospitalet de llobregat. Ens trobem a les 15h a l'Av. Carrilet, abans passo a les 14:45 per plaça Espanya (per si algú s'apunta).

Aquesta és l'unica activitat biciclista en aquests dos mesos d'aturada.

Faig una crida a totthom per a tornar a sortir habitualment i tornar a crear la nostra estimada grupeta. D'aquí a 1 mes, aproximadament, hi ha la ruta del vi i del cava (jo hi vull participar), i també us informo que el dia 1 de març comencen les inscripcions per la Terra de Remences!! (també hi aniré).

Ànims a tots i biciclisme per un tub!!
salut

3 comentaris:

  1. Després de Carnaval, prometo reemprendre el biciclisme! :)

    Em fa por arribar just de forma per la terra de vi i cava!

    ResponElimina
  2. Pau, després del Carnaval estaràs més cascat que les espardenyes d'en Carnestoltes.
    Anim i a donar pedals, home !!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Baig, et recordo que el segon dia que vas agafar la bici et vas cascar 130 km, així que fora collonades i agafa la puta bici que estic fart de veure el teu quadre del google docs buit!
    allez, allez!

    ResponElimina