15 de desembre del 2011

Crònica ciclista del Pont: 4a i última part


I amb tota la feina feta, i ben feta, passejant per Berga em vaig topar amb una sorpresa inesperada.

Va ser el mateix dissabte de la pujada a Rasos que vam entrar a una llibreria del Carrer Major de Berga. I allí, quan ja marxàvem, vaig trobar aquesta joia de llibre o guia que buscava feia temps i que no trobava enlloc. Un llibre amb dues rutes diferents per creuar els Pirineus des del Cap de Creus a Hondarribia, una per la part espanyola i una altra per la part francesa.


Aquesta és la portada del llibre en qüestió, que ha escrit en Javier Sánchez-Beaskoetxea. I que, òbviament em vaig comprar... bé, per ser sincers, me'l va regalar l'Anna.

Ara mateix és com un somni poder agafar la bici, disposar de set o vuit dies, carregar alforges i anar a fer quilòmetres per creuar els Pirineus... però ja se sap, a vegades els somnis es fan realitat. I topar-te amb aquesta joia de manera atzarosa el dia que has assolit un repte pot voler dir quelcom, no? Serà un nou repte? Ja ho veurem.

5 comentaris:

  1. Ja em deixaràs aquest llibre, és una ruta que vull fer....

    ResponElimina
  2. Uri, jo te'l deixo... però va incorporat a mi. Per tant, hauràs de fer la ruta amb mi... jejejeje.

    Buti, feina n'he fet... ara, no n'hi ha prou per optar a acabar la Quebrantahuesos.

    ResponElimina
  3. Buena ruta, que os guste mucho el libro y más el viaje.

    ResponElimina
  4. Javier, el libro ya lo he ojeado mucho y cada vez que lo tengo en la mano me entran ganas de coger la bici y empezar a pedalear. Muchas felicidades por el libro!!! Seguiré tu blog.

    ResponElimina